Make it Simple!

Hvad kan vi?

 

Nok er vi små, men det afholder os ikke fra at gøre en stor forskel. Om forskellen er det samme produkt til en lavere - mere realistisk - pris eller en bedre oplevelse og udnyttelse uden det bliver dyrere, ændre ikke ved målet. Målet er en ligetil og ærlig løsning i junglen af IT løsninger - keep it simple!

Vi mener ikke man vinder noget ved at oversælge eller levere løsninger der skyder langt over målet. Mange bliver fristet til at hoppe med på bølgen med at bigger is better. Det er det langt fra altid. Det handler om at sætte sig ind i hvad formålet egentlig er og så skabe en løsning ud fra det. Som oftest er det simple ting der skal til for at gøre den store forskel. "Automatisering af processor" lyder så flot, men det er gerne der man vinder stort. Kort sagt: lad systemet klare de daglige trivielle opgaver.

Hvad er det egentlig I snakker om?

Internettet er vores platform og muligheder er uendelige. Men lad os give nogle konkrete eksempler:

- og det er bare nogle af de ting vi laver. Server, klienter, print/kopi, tlf. anlæg og mobil er ting der på den ene eller anden måde falder ind under vores arbejdsområder. Vi leverer måske ikke det hele, men vi fortæller dig hvad du har brug for og hvad det bør koste og giver på den måde et robust grundlag at træffe en beslutning ud fra.

Tag fat i os inden du bestiller - det kan altid blive bedre eller billigere.